Gerbera United

Het grootste Gerbera assortiment

In de kassen van Gerbera United, op 10,5 hectare verspreid over de locaties Nootdorp, Moerkapelle en Zevenhuizen worden meer dan 134 soorten gerbera’s geteeld. Dit stelt ons in staat om een breed en gevarieerd gerbera assortiment aan te bieden, en maakt Gerbera United tot een one-stop-shop voor al haar klanten in binnen- en buitenland.

Samen hebben zij een missie; de productleider in gerbera’s worden door niet alleen de meest populaire rassen te telen, maar ook de meest exclusieve, en door in contact te komen met de belangrijkste specialisten op dit gebied – bloemisten over de hele wereld.

Ambition

Gerbera United biedt een grote verscheidenheid aan bijzondere gerbera’s via haar ‘Ambition lijn’. Deze collectie wordt ieder jaar aangevuld met de nieuwste rassen. Het resultaat is een assortiment gerbera’s in de meest verrassende vormen! Zo zijn er piepkleine Piccolini’s, gekrulde Pasta’s, luxe Spiders en bolvormige variëteiten. Alle soorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De verschillende bloemen worden ook gepresenteerd als Crazy Mix, een ware kleurexplosie van gerbera’s!

Perfection

Naast de ‘Ambition lijn’ heeft Gerbera United ook de sterke gerbera klassiekers van de ‘Perfection lijn’ in haar assortiment. Samen vormen zij het brede assortiment dat klanten in staat stelt om al hun gerbera’s op één en hetzelfde adres in te kopen.

0
UUR PER DAG
BESTELLEN
0
VIERKANTE METER
KWEEKRUIMTE
0
PERFECTION
RASSEN
0
AMBITION
RASSEN
0
STELEN PER
JAAR

Goed om te weten...

Sterk in ieder soort order

Goede service is een eigenschap die we koesteren, bij zowel kleine als grote orders. We denken daarom met de klant mee en zorgen ervoor dat u ons product zo snel mogelijk in handen heeft. ’s Ochtends besteld, is ’s middags op locatie. Maar er is meer wat Gerbera United onder goede service vindt vallen; zo inspireren we onze klanten graag met een onderscheidend assortiment en de nieuwste trends van dit jaar.

+

Eén leverancier, 134 rassen

Voor een duidelijk overzicht heeft Gerbera United de twee assortimentslijnen ‘Ambition’ en ‘Perfection’. Bij ‘Ambition’ behoren gerbera’s in de meest verrassende vormen. Denk aan de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta, de weelderige Springs en de gevulde Bolvormigen. ‘Perfection’-variëteiten zijn de sterke klassiekers, waarmee de collectie wordt aangevuld. Al deze rassen zijn het gehele jaar leverbaar en samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor u op één adres terecht kunt voor al uw gerbera’s.

+

24/7 bestellen via de webshop

Gerbera United biedt een uitgebreide dienstverlening voor haar klanten, waarbij ook een digitale bestelmethode hoort. Via onze webshop wordt het complete aanbod in alle verpakkingslijnen continu en actueel aangeboden. Hierdoor kunnen klanten op ieder gewenst moment bestellen, met zekerheid van levering. Door middel van een inlogcode is de webshop te bezichtigen. Nog geen code? Vraag hem bij ons op!

Samen sterk

Samen met een geweldig team is het onze drive om mensen blij te maken, elke dag weer. Elke dag plukken we verse bloemen van onze gewassen. Met ons nieuwe order- en voorraadsysteem slagen we erin om gerbera’s van hoge kwaliteit op tijd te leveren in de gewenste verpakking en transportoplossing.

gerbera united mensen